Restips

Skärgårdsfestivalen den 4 juli 2015 på Djurönäset

Skärgårdsfestivalen den 4 juli 2015 på Djurönäset – en heldag fylld med underhållning och aktiviteter för hela familjen.
Skärgårdsfestivalen den 4 juli 2015 på Djurönäset – en heldag fylld med underhållning och aktiviteter för hela familjen.

Skärgårdsfestivalen den 4 juli 2015 på Djurönäset – en heldag fylld med underhållning och aktiviteter för hela familjen. Njut av skaldjur i champagnebaren vid havet eller någon av alla de andra läckerheterna som hör en festival till, helgrillad gris, hamburgare och diverse dryck. Under dagen kan ni åka RIB-båt, kika ner i en U-båt, köra Segway och flyga helikopter, medan barnen deltar i ponnyridning och ansiktsmålning. Från scenen bjuder vi på livemusik med artister hela dagen.

Årets artister på Skärgårdsfestivalen

På stora scenen, från klockan 12.30, börjar dagen med sköna uppträdanden för vår unga publik; Prinsessan & prinskörven, Nea Forslund (vinnaren av lilla melodifestivalen) och Julia Kedhammar. Under eftermiddagen underhåller sedan bland annat Compleatles, Thorsten Flinck och Lasse Sigfridsson och framåt kvällen välkomnar vi Babsan, Hoffman Circus, Patrik Isaksson, Gladys del Pilar och Lill-Babs upp på scenen. Dessutom sänder Skärgårdsradion live hela dagen.

I pianobaren under dagen och i Loungebaren på kvällen njuter du av allas vår Stefan Gunnarsson och vid 22-tiden blir det efterfest med DJ Molle. Ta med ditt bästa sommarhumör och kasta loss för en heldag mitt i Stockholms skärgård.

Festivalpaket ett eller två

Vill du sova kvar och njuta en dag till i skärgårdsmiljön kan du passa på att boka ett festivalpaket med logi i dubbelrum, entré till efterfest och stor frukostbuffé för 995:- per person, eller inklusive skärgårdsbuffé i Matsalen, för 1.195:- per person